ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 211.800.0210

γκαραζόπορτες οροφής hormann,μονοκόμματες και σπαστές,πολύσπαστες

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ

    Η  μονοκόμματη γκαραζόπορτα  είναι κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από λαμαρίνα γαλβανιζέ υλικό στην κάσα (σκελετό) και στο φύλλο.
Το φύλλο της μονοκόμματης πόρτας είναι σε μορφή τραπεζοειδούς λαμαρίνας ώστε να προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή κάνοντας την κατασκευή περισσότερο ανθεκτική στις καταπονήσεις.

μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Στο κάσσωμα της μονοκόμματης τα κάθετα μέρη είναι κατασκευασμένα με κοιλοδοκούς 80x40 ενώ το οριζόντιο είναι κατασκευασμένο από κοιλοδοκό 70x40.
Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε αποχρώσεις RAL η οποία σε συνδυασμό με την γαλβανισμένη κατεργασία αυξάνουν την αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες (υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, όξινο περιβάλλον κλπ.).
Δυνατότητα κατασκευής ενσωματωμένης ανοιγόμενης ανθρωποθυρίδας πεζών η οποία είναι ιδανική στις περιπτώσεις όπου το πλάτος του ανοίγματος είναι οριακό (μικρό). Εάν το πλάτος του ανοίγματος είναι ικανοποιητικό τότε η ανθρωποθυρίδα μπορεί να κατασκευασθεί στο πλάι.
Κίνηση. Η πόρτα κινείται σε οριζόντιο οδηγό με τη βοήθεια ελατηρίων έλξεως τα οποία είναι υπολογισμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποσβένουν το βάρος του φύλλου με αποτέλεσμα να μην απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη μυϊκή δύναμη κατά το άνοιγμα και κλείσιμό της.
γκαραζόπορτα ασφαλείας σπιτιού

Χειροκίνητη λειτουργία: όταν η πόρτα παραδίδεται χειροκίνητη, τότε τοποθετείται ειδική κλειδαριά η οποία φέρει χειρολαβή μέσα-έξω και ενσωματωμένο μύλο ασφαλείας-για την ασφάλιση της πόρτας. Το κλείδωμα της πόρτας γίνεται με μεταλλικές μπάρες οι οποίες προσαρμόζονται πάνω στην κλειδαριά και εισχωρούν δεξιά και αριστερά στα κάθετα τμήματα του κασσώματος της πόρτας.                    

Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης αυτόματου ηλεκτρικού συστήματος λειτουργίας. Η διαχείριση της λειτουργίας μπορεί να γίνει με διακόπτη, τηλεχειρισμό, κλπ.                                                                                                                                            

 

 πόρτες για γκαράζ

 ΣΠΑΣΤΕΣ

Οι  πολύσπαστες γκαραζόπόρτες  κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα ηλεκτροστατικά βαμμένη σε απόχρωση επιλογής (RAL) με αντισκωριακή προστασία.

Στις διπλού τοιχώματος υπάρχει θερμομόνωση σκληρής πολυουρεθάνης.

Οι οδηγοί και η κάσα είναι βαρέως τύπου από γαλβανιζέ λαμαρίνα.

Διαθέτουν προστασία από παγίδευση δακτύλων ενδιάμεσα των πάνελ.

 

πολυσπαστες γκαραζόπορτες ασφαλείας

Προσδίδουν υψηλή ασφάλεια και αισθητική.
Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες από γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου εγγυώνται αθόρυβη λειτουργία.

Διαθέτουν χειρολαβές μέσα και έξω της πόρτας.

Ρυθμιζόμενα ελατήρια στρέψης σε χαλύβδινο ενισχυμένο άξονα.

Δυνατότητα κατασκευής ενσωματωμένης ανοιγόμενης πόρτας διέλευσης πεζών.

Δυνατότητα προσαρμογής παραθύρου από διπλή υάλωση με πολυκαρβονικό υλικό και περιμετρικό λάστιχο στεγανοποίησης

Διπλό σύστημα ασφαλείας κατά της ανεξέλεγκτης λειτουργίας με πιστοποίηση CE, δηλ. α) ασφαλιστικά συρματόσχοινου (μαχαίρια), β) ασφαλιστικό άξονα.

Δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας.

γκαραζόπορτα με ταμπλάδες

Απόλυτη στεγανοποίηση του χώρου με :
   - Λάστιχα στεγανοποίησης πλευρικά σε όλο το ύψος της πόρτας.
   - Λάστιχα ενδιάμεσα στις αρθρώσεις.
   - Λάστιχο διπλού κοίλου προφίλ με ειδικό θάλαμο στο κάτω πάνελ της πόρτας.
   - Λάστιχο στο πάνω τελευταίο πάνελ που κλείνει με τη μετώπη της κάσας.

 

Γκαραζόπορτες οροφής απο την HORMANN, hormann,με 10 χρόνια εγγύηση απο την hormann

 

10 -ετής εργοστασιακή εγγύηση απο την HORMANN.

10 χρόνια εγγύηση απο την HORMANN για όλες τις πόρτες ,γκαραζόπορτες ,μονοκόμματες και σπαστές

 

Η γκαραζόπορτα Hörmann Garagen-Sectionaltore είναι πιστοποιημένη κατά το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 13241-1 Industrial, commercial and garage doors and gates. Product standard. Products without fire resistance or smoke control characteristics και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 12604:2000 Industrial, commercial and garage doors and gates. Mechanical aspects. Requirements που καθορίζουν αυστηρές προδιαγραφές για την ασφαλή λειτουργία οικιακών και βιομηχανικών γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, μπαρών ελέγχου κυκλοφορίας κλπ.

Πιστοποιητικά ποιότητας απο την hormann,για όλες τις γκαραζόπορτες ,σπαστές και μονοκόμματες

Επειδή πρέπει να σας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας, καλό είναι να διαβάσετε το φυλλάδιο ”Χαρακτηριστικά ασφαλείας γκαραζοπορτών Hörmann - συμμόρφωση με το EN 12604” για να δείτε πως οι γκαραζόπορτες Hörmann δεν έχουν καμία σχέση με προϊόντα “της σειράς” που θα βρείτε στην αγορά.

Η μόνη εταιρία με γκαραζόπορτες και μοτέρ που έχει πιστοποίηση ασφαλείας απο την TUV NORD

Η Hörmann είναι ο πρώτος Ευρωπαίος κατασκευαστής που έλαβε πιστοποίηση GS από την TUV Nord για την ασφάλεια των γκαραζοπορτών οροφής μαζί με τους σχετικούς μηχανισμούς ως συνολικά προϊόντα

 

 

 

 

News

01/09/2021 14:30
Το θετικό με τις γκαραζόπορτες οροφής σπαστές η μονοκόμματες είναι ότι δεν απαιτούν συχνή συντήρηση διότι είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να αντέχουν στον χρόνο κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες.Αυτά που θα χρειαστούν αντικατάσταση με την πάροδο του χρόνου είναι τα ελατήρια και ίσως κάποια...
02/06/2020 14:19
Είτε πρόκειται για γκαραζόπορτα οροφής σπαστή, μονοκόμματη ή γκαραζόπορτα ρολό καθώς και τις αυλόπορτες συρόμενες ή ανοιγόμενες ,η ΜΑΤ σας παρέχει ηλεκτροκίνητα συστήματα τα οποία είναι εύκολο να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες γκαραζόπορτες. Χάρη στο μοτέρ, δεν χρειάζεται πλέον να μπαίνετε και να...
22/05/2020 11:09
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα ρολά είναι να βρουν εμπόδιο όταν κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν αυτό έχει σαν συνέπεια να μπλοκάρει και πολλές φορές να χαλάσει το μοτέρ.Τα καινούρια μοτέρ πλέον έχουν την δυνατότητα να σταματάνε όταν βρουν εμπόδιο ώστε να μην καίγονται. Καλό θα ήταν επίσης να τοποθετηθούν...
22/05/2020 10:18
                      ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Τα ρολά ασφαλείας είναι απαραίτητα για να θωρακίσετε των χώρο σας ,επαγγελματική στέγη ή σπίτι. Όλοι αναρωτιούνται αν τα ρολά χαλάνε .Εμείς αυτό που λέμε στους πελάτες  μας είναι να τα...

Συμβουλες για επιλογη γκαραζοπορτας

15/09/2011 13:07
Με το πέρασμα των δεκαετιών, το ύφος των σπιτιών έχει αλλάξει και η μοντέρνα τεχνολογία έχει κάνει επίσης μακρύ δρόμο για να βελτιώσει και να αναπτύξει το ύφος και την ποιότητα των πορτών για γκαράζ. Οι κατασκευαστές των πορτών για γκαράζ εργάζονται σκληρά και εντατικά ώστε οι πόρτες να γίνουν...

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 211.800.0210

HORMANN ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ

 

 

 

Συμβουλες για επιλογη γκαραζοπορτας

15/09/2011 13:07
Με το πέρασμα των δεκαετιών, το ύφος των σπιτιών έχει αλλάξει και η μοντέρνα τεχνολογία έχει κάνει επίσης μακρύ δρόμο για να βελτιώσει και να αναπτύξει το ύφος και την ποιότητα των πορτών για γκαράζ. Οι κατασκευαστές των πορτών για γκαράζ εργάζονται σκληρά και εντατικά ώστε οι πόρτες να γίνουν μοναδικές. Τελευταία ο εξυγχρονισμός και οι χειροποίητες πόρτες έχουν στεφθεί με επιτυχία και χαρίζουν στο σπίτι σας επιπλέον ομορφιά και αξία. Γενικώς, οι γκαραζόπορτες είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που...

ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΗ Η ΣΠΑΣΤΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ?

Αυτή είναι μια απο τις πιο συνηθισμένες ερώτησεις που ακούμε απο του πελάτες μας όταν θέλουν να επιλέξουν μια γκαραζόπορτα.Η απάντηση είναι απλή και σύνθετη μαζί δηλαδή,όπως όλα τα πράγματα έτσι και οι γκαραζόπορτες έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους.Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες πλεονεκτούν σε σχέση με τις σπαστές στην πολύ χαμηλή τους τιμή .Σαν μεγάλο μειονέκτημα έχουν τον χώρο που χρειάζονται (περίπου 150 cm) κατά το ανέβασμα της πόρτας,πράγμα που σημαίνει ότι δέν μπορώ να έχω κανένα εμπόδιο έξω απο την γκαραζόπορτα( π.χ δεύτερο αυτοκίνητο). Αντιθέτως οι σπαστές γκαραζόπορτες δέν χρησιμοποιούν καθόλου απο τον εξωτερικό χώρο ούτε βεβαίως απο τον εσωτερικό αυτό είναι και το μεγάλο τους πλεονέκτημα .Πέρα του ότι έχουν μια άψογη αισθητική και μπορούν να βγούν σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμμάτων

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ.

Για να σας δωθεί μια ενδεικτική προσφορά για τοποθέτηση γκαραζόπορτας στον χώρο σας ,αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουμε είναι η διάσταση του ανοίγματος σας,δηλαδή το συνολικό πλάτος και ύψος του γκαράζ που έχετε ( π.χ. Π. 220cm KAI Y. 220 cm).Εάν μας δώσετε αυτές τις διαστάσεις τότε πολύ εύκολα μπορεί να σας δωθεί μια τιμή για το πόσο θα στοιχίσει η γκαραζόπορτά σας. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου για εσάς (εάν χρειαζόταν να κλείσουμε κάποιο ραντεβού).Φυσικά για την παραγγελία της γκαραζόπορτας σας θα έρθει απο τον χώρο σας τεχνικός όπου θα σας υποδείξει πως θα τοποθετηθεί η γκαραζόπορτά σας και θα σας λύσει όποια απορία έχετε.   

οικονομικές γκαρζόπορτες μονοκόμματες

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

ταμπλαδωτες γκαραζόπορτες τιμές

Γκαραζόπορτες Ταμπλαδωτές

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφήσ γοα όλα τα γούστα και τα βαλάντια,τιμέσ

 

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ

Πόρτα για γκαράζ,αποθήκες ,εξοχικές κατοικίες μονοκόμματη γερμανικής κατασκευής

 

ΑΨΟΓΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Σπαστή γκαραζόπορτα οροφής με μόνωση πολυουρεθάνης γερμανικής κατασκευής ,τιμές

 

ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΦΗ

Σπαστές γκαραζόπορτες οροφής τώρα και σε βαφή ξύλου,τιμέσ,οικονομικές τιμές

 

ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΛΟ

Γκαραζόπορτα ξύλινη για κατοικίες εξοχικές ή μόνιμες με μοτέρ ή όχι ,τιμέσ προσιτές

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Ασφάλια σε όλα τα επίπεδα απο τισ γκαραζόπορτες οροφής hormann,τιμές

Tags

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΣΠΑΣΤΗ 

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ HORMANN GARAZOPORTES

 

 

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ 

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επικοινωνια

ΜΑΤ Ο.Ε. Αισχύλου 4 Ελευσίνα 19200
Δωριέων 10, Περιστέρι 12131
Τηλ. 210.554.3222
τηλ. 210.571.0074
τηλ. 211.800.0210
fax. 210.571.0074
sales@mat-security.com